27 februari 2017

  Norwegian breidt haar netwerk uit in Duitsland

  Geschreven door
  Norwegian Norwegian

  DUSSELDORF - De Noorse luchtvaartmaatschappij Norwegian breidt haar netwerk snel uit in Duitsland. Op het vliegveld van Düsseldorf gaat Norwegian dit jaar al naar nieuwe bestemmingen vliegen. Met de nieuwe vluchten gaat Norwegian de strijd aan met Eurowings en airberlin.

  Norwegian groeit hard

  De Noorse luchtvaartmaatschappij groeit hard in Europa. In Duitsland komen meerdere lijndiensten die door Norwegian worden uitgevoerd. Met de nieuwe routes wil Norwegian haar positie in Duitsland verder verstevigen. Vanaf Düsseldorf Airport komen er vluchten naar met name Zuid-Europese bestemmingen. Met de nieuwe bestemmingen gaat Norwegian de strijd aan met de gevestigde orde op het vliegveld: airberlin en Eurowings.

  Low-cost carrier Norwegian

  Norwegian is een lagekosten luchtvaartmaatschappij. Dit betekent dat de service aan boord minder en/of niet gratis is. Dit is bijna nooit het geval bij de legacy carriers. Minder service betekent doorgaans dat de kosten voor tickets lager zijn: de klant kan hier dus van profiteren. Vanaf Düsseldorf Airport vertrekken jaarlijks veel Nederlanders: het vliegveld is dus ook erg populair bij Nederlanders die voor lage ticket prijzen willen reizen.

  Düsseldorf Airport is blij met Norwegian

  Het vliegveld van Düsseldorf is blij met Norwegian. Door de komst van Norwegian hoopt Düsseldorf dat de Verenigde Staten beter bereikbaar zal worden. Norwegian vliegt namelijk niet alleen naar bestemmingen binnen Europa. Ook buiten Europa vliegt Norwegian, met name naar de Verenigde Staten. Concrete plannen zijn er op dit moment nog niet bij Norwegian om vanaf Düsseldorf naar de Verenigde Staten te kunnen vliegen.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning