02 april 2017

  Ryanair introduceert Ryanair Sun

  Geschreven door
  Ryanair Sun Ryanair Sun

  WARSCHAU - Ryanair start in de zomer van het jaar 2018 een nieuwe charteronderneming genaamd Ryanair Sun. Het bedrijf zal zich vestigen in Polen en krijgt een hoofdkantoor in de Poolse hoofdstad Warschau. Ryanair Sun zal beschikken over een kleine vloot van vijf Boeing 737-800's.

  Ryanair Sun in Polen

  Ryanair heeft haar website aangekondigd te gaan starten met een nieuwe charteronderneming in Polen. Het ''stand alone'' bedrijf zal de naam Ryanair Sun krijgen en zal operatief zijn in Polen. De bedoeling is dat Ryanair Sun Poolse vakantiegangers naar hun favoriete bestemmingen moet brengen.

  Vloot van vijf

  Met een vloot van vijf Boeing 737-800's probeert Ryanair Sun een stevige positie te krijgen in Polen. Het nieuwe bedrijf heeft vacatures zoekt nieuwe medewerker om het bedrijf vorm te geven. Zo worden er een Chief Engineer, Chief Pilot en Safety Manager gezocht. Een van de eisen om bij het nieuwe bedrijf te kunnen werken is het spreken van zowel vloeiend Pools als vloeiend Engels.

  Ryanair verovert Europa

  Het gaat goed met Ryanair. Het bedrijf verovert in een rap tempo de Europese luchtvaart. De low cost carrier Ryanair biedt vliegtickets aan tegen extreem lage prijzen en opereert met name op de kleinere luchthavens van Europa. Ryanair heeft bijvoorbeeld haar zinnen gezet op vele bestemmingen vanaf Lelystad Airport.

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning