Vliegkoning is een Nederlandstalige website met actueel nieuws over commerciële luchtvaart in het binnen en buitenland. De website is gestart in 2017 en heeft als doel om een zo groot mogelijk publiek warm te maken voor nieuws rondom luchtvaart, airliners en reizen.

  Interessant luchtvaartnieuws

  Naast het dagelijks nieuws vindt u op Vliegkoning interessante artikelen over vliegtuigmaatschappijen, nieuwe vliegroutes en informatie over vliegvelden. Uiteraard mogen reviews niet ontbreken over bekende en minder bekende vliegtuigmaatschappijen. Bezoekers van Vliegkoning hebben binnen de reissector met name sterke interesse in de commerciële luchtvaart.

  Adverteermogelijkheden op Vliegkoning

  Wilt u Vliegkoning graag meehelpen om nog sneller te groeien? Denk bijvoorbeeld aan bannering en/of advertorials. Adverteer op Vliegkoning en trek het juiste publiek naar uw eigen website.

  Vliegkoning uitnodigen voor een vlucht

  Op Vliegkoning kunnen bezoekers informatie vinden over het reizen met vliegtuigmaatschappijen. Bent u van mening dat u een goed product heeft en wilt u dit graag laten reviewen door Vliegkoning? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  ACTUEEL

  © Copyright 2017, All Rights Reserved Vliegkoning